top of page
luovatilasoma.pori.jpg

MOI

... ja että on super ihanaa,
kun ollaan saatu luoda sulle, teille ja meille Soma!

 

Soman valonluojina ja avaintenhaltijoina ovat neljä naista; 

Vappu, Maija, Riia Ja Susanna. 

Haluamme mahdollistaa jokaiselle yhteyden itseen ja muihin tässä hektisessä maailmassa.

Soma on yhdistelmä liikettä, luovuutta ja lepoa, niin että jokainen saa olla omanlaisensa soma. 

Keitä me ollaan?

vappu.luovatilasoma.jpg

VAPPU

Olen Vappu Grönfors, luova sielu vapaalla (villillä) mielikuvituksella höystettynä.

Aina valmiina hyppäämään uuden aallon harjalle ja sieltä syvyyksiin kun sydän kutsuu ja sielu kaipaa. Visio Somasta syveni lasteni saamisen jälkeen, ja avasi lisää kerroksia, joiden en tiennyt olevan olemassakaan. Olen osittain kotona pienten lasteni kanssa ja teen Soman lisäksi töitä Hyvinvointikeskus Olennaisessa lantionpohjan- ja äitiyfysioterapian sekä liikkeen ohjaamisen saadessa sydämeni sykkimään ilosta.

Somassa palveluni kiteytyvät kokonaisvaltaisiksi kehotunnehoidoiksi, joogatunneiksi, luovuusvalmennuksiksi ja luoviksi hetkiksi, joissa energia saa virrata vapaana ja saat antautua oman voimasi ja herkkyytesi äärelle.

Hyörin ja häärään yhtenä tilan emännistä, saatat tunnistaa minut innostuneesta puheesta, naurusta ja käsillä selittämisestä. Haluan kulkea kanssasi, kun avaudut kerroksillesi.

Koen, että lahjani on nähdä potentiaalisi ja kaikki kauneus, joka sinussa elää ja virtaa.

luovatila.soma.maija.jpg

MAIJA

Olen Maija Korkeamäki, innostaja ja innostuja, visionääri, herkkä, ilosta kupliva, lempeyden kautta asioita tarkasteleva ja intuitiivinen vapaa sielu.

 

Haluan kulkea sun rinnalla, kun astelet omaa oivallusten polkuasi pitkin kohti omaa keskikohtaasi. Haluan auttaa sua, jotta uskallat antaa sun ainutlaatuisen valosi loistaa just niin kirkkaasti kuin haluat.

Olen pohjakoulutukseltani fysioterapeutti, sen jälkeen opiskellut niin jooga- kuin pilatesohjaajaksi, lifecoachiksi sekä myfascia-terapeutiksi.  Nykyään sanoitan mielelläni olevani luovuusvalmentaja ja lempeyden kautta työni tekevä kehotunneterapeutti sekä somaattisen, embodied liikkeen ohjaaja.

 

Luotan sun matkaan, sun kehon viisauteen ja haluan oivalluttaa sua myös arvostamaan itseäsi ja näkemään sen kaiken kauneuden.

Somassa mut löytää niin yksilöhoitojen kuin ryhmäohjausten parista kuin puodin ja luovan tilan ympäristöstä. Voit lukea lisää minusta mun omien nettisivujeni kautta.

luovatilasoma.jpg

RIIA

Olen Riia Salo, elämän ihmeellisyyttä pohtiva, hyväntahtoinen, herkkä, intuitiivinen, liikettä ja kauneutta rakastava haaveilija. Oman itsen, kehon ja mielen tiedostaminen sekä läsnäolo ovat minulle tärkeitä arjen voimavaroja.

Olen äiti ja lapseni ovatkin opettaneet minua arvostamaan herkkyyttä, vahvaa intuitiota ja omaa voimaa entisestään. Itseensä havahtuminen ja lempeä kohtaaminen luovat yhteyttä minuuteen ja kaikkeen ympärillämme. Ohjaan Somassa erilaisia kehomielitunteja ja kohtaan niin yksilöitä kuin ryhmiä ratkaisukeskeisen valmennuksen parissa.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja Somatic pilates-ohjaaja ja LCF Life Coach. Minulla on pitkä ohjaajakokemus ja nautin erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Tunneillani haluan houkutella kehollisuuden maailmaan liikkeen aistimisen ja läsnäolon kautta. 

luovatilasoma.pori.jpg

LEENA

Olen Leena Jahnsson, naiseuden, syklisyyden ja mystisyyden parissa työtäni tekevä vyöhyketerapeutti ja doula. Tällä hetkellä osa työstäni on myös sairaanhoitajana julkisella sektorilla.

Maijan kanssa olemme kohdanneet vuonna 2014 ja sen jälkeen aloittaneet yhteistyön ja toimineet yhdessä yrittäjinä Koko perheen hyvinvointikeskus Olennaisessa vuodesta 2017.

Suurin osa työstäni nivoutuukin äitiyden, perheiden ja vauvojen maailmaan. Somaan tuon osaamistani niin sointukylpyjen ja hoitavan äänen maailmassa kuin yhteenkokoavissa piireissä. Aromaneuvojana järjestän öljyiltoja sekä häärin puodissa luoden käsillä muun muassa kauniita koruja.

luovatila.soma.jpg

SUSANNA

 Olen Susanna Eerola, Soman ytimeen hypännyt luova ja aito, elämän ja ihmisen kokonaisvaltaisuutta ihmettelevä innostuja.

Tausta urheiluhierojana kuljetti minut janoamaan lisää tietoa laajemmin ja nyt opiskelenkin lisää nivoakseni palveluni entistä kokonaisvaltaisemmaksi ja saavuttaakseni vielä laajempaa ymmärrystä hyvinvoinnin saralla.

Vastaanotollani pääset kehoa ja mieltä rentouttavien hoitojen pariin niin MyFasciassa, hieronnassa ja kraniosakraalihoidossa. Haluan auttaa sinua kuulemaan kehosi viestejä ja ymmärtämään kehon ja mielen yhteyttä yhä paremmin, kannattelen tilaa, jotta voit rentoutua arjen keskellä.

Olen myös luovuutta kupliva olento ja eniten tällä hetkellä kuulen vetoa erilaisiin mustetöihin. Tulen ohjaamaan Somassa erilaisia luovia työpajoja ja löydäthän minut myös hääräilemästä meidän ihanasta puodista.

ME ODOTETAAN JO SUN YHTEYDENOTTOA ♥

SOITA

+358 413124924

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

SEURAA SOMAA

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page