top of page

Soman palvelut

Soma on monitasoinen yhdistelmä liikettä, luovuutta ja lepoa

Kaikessa toiminnassamme kiintopisteemme on jokaisen ytimen oma voima, jonne kuljemme ja kuljetamme erityisesti luovuuden, kehollisuuden ja palautumisen näkökulmasta. Uskomme, että olemme saapuneet aikaan, jossa yhä useampi haluaa astua kohti itseään, kuulla omat tarpeensa ja pysäyttää jatkuva ulkopuolelta tuleva paine, jota kehomme ja mielemme eivät jaksa kannatella.

Hoitola Somassa pääset osaavien ammattilaisten kannateltavaksi, hellittämään,  rentoutumaan ja huoltamaan kehoa. Kohtaamme sinut aina tarpeidesi mukaan.

 

Neurosonic -rentoutuspatjamme tarjoilevat lempeitä lepohetkiä arkeen. Patjalla makoilu kuulokkeet päässä, matalataajuisen värähtelyn parantaessa kudosten palautumista ja hermoston rauhoittumista, tarjoaa helposti lähestyttävän tauon päivääsi.  

Kehomielen studiomme tarjoilee monipuolisen kattauksen kehon ja mielen hyvinvoinnin tueksi. Viikkotuntimme ja vaihtelevat työpajat kutsuvat sinut laskeutumaan itsesi ääreen. 

 

Luovassa tilassamme saat tutkia itsesi ilmaisun ulottuvuuksia taiteen äärellä. Laaja materiaalipankki kutsuu asettumaan luovuuden flowhun ja läsnäoloon. 

Luova työskentelytilamme on avoinna sekä omatoimiseen työskentelyyn materiaalimaksulla, että ohjattuina luovina hetkinä ja työpajoina. 

Pienestä puodistamme löydät ihania juttuja itselle ja lahjaksi. Myös suurin osa tilassamme olevasta teoksista on myynnissä.

Vuokraamme uniikkia ja upeaa tilaamme myös yksityistapahtumiin, työpajoihin ja fasilitoimme erilaisia tykypäiviä ja rentoja illanviettoja ystäväporukoille. 

Soma Puoti 

levonenphoto-135.jpg

Puodista löydät kotimaisia ihanuuksia, pienyrittäjien käsien luomuksia, sekä hartaudella valittuja muita aarteita. Meidän lemppari korttipakkoja ja kirjoja, uniikkeja teoksia, eettisiä kristalleja, kaikkea pientä kaunista kotiin- itselle ja lahjaksi. 

 

Valikoima vaihtelee ja muistathan aina toivoa, mitä haluaisit meidän aarreaitastamme löytää.

 

Ajankohtaisesti puodin aukioloajat löytyvät meidän somekanavista. Puoti on auki aina ennen ja jälkeen tuntien sekä sopimuksen mukaan, voit myös tiedustella aukioloaikoja suoraan meiltä puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilan vuokraaminen

4ED3C095-5262-492C-B397-D2911B0F5BCD.jpeg

Vuokraamme tilaa yksityistapahtumiin, työpajoihin ja fasilitoimme erilaisia tykypäiviä ja rentoja illanviettoja ystäväporukoille. 

Tunnelmallinen ja uniikki tilamme tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin ja juhliin. 

Salistamme löytyy äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa valkokangas ja tykki.

Tilaa on myös vieraileville tähdille ja  mahdollisuuksia on vaikka mihin! Vinkkaa meille,  kenet sinä haluaisit pitämään työpajaa tai vaikka koulutusta? 

Vuokraamme tilaa myös satunnaiseen hoitohuonekäyttöön, ota rohkeasti yhteyttä yhteistyön tiimoilta!

Hinnasto

Viikkotunnit

Kertamaksu 60min 17 €

Kertamaksu 90 min 25 €

10- kortti 140 €

(voimassa 6 kk)

 

Neurosonic

Kertamaksu 60min 25 €

(Viikkotuntien 10-kortilla kertamaksu 10 €)

10- kortti 140 €

Rentoutumishetki kahdelle 60min 40 €

Luovan tilan materiaalimaksu 15 €

Luova 10-kortti 80 €

 

Yksilöhoitojen, työpajojen, kurssien ja tuntien ajantasaiset tiedot löydät aina ajanvarauksestamme.

bottom of page