top of page

ateljee

luova tila

Soma

LUOVATILA SOMA

ATELJEE

Ateljee ja luova tila Soma sijaitsee Ulvilassa ja on uniikki luovuuden kehto, jossa ihmisyys saapuu yhteyteen, luovuus kohtaa vapauden, mieli ja keho ovat yhtä ja kaikille on tilaa olla juuri sitä mitä on. Uudenlainen tapa tehdä ja toimia moniulotteisesti, yhteisöllisesti mahdollistaa luomisvoiman ja tuo yhteen erilaisia tapoja tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

 

yhteisö

Somassa pääset pysähtymään itseesi yksilövastaanotoilla niin kehotunnehoitojen kuin lifecoachingin ja luovuusvalmennuksen parissa. Järjestämme viikottain tunteja embodied joogan, pilateksen, rentoutumisen, vapaan liikkeen ja luovuuden ohjatessa meitä. Saat tulla tunneille juuri sellaisena kuin olet, aiempaa kokemusta joogasta tai liikkeestä ei tarvita. Avoimet ja ohjatut luovat hetket ja työpajat kuljettavat sut maalaamaan, kirjoittamaan, upottamaan kätesi saveen, tanssimaan. Ennen kaikkea, haluamme sinun kokevan itsellesi todentuntuisia asioita, raottavan omia kerroksiasi, kulkevasi kohti omaa ydintäsi. Toivomme vetävämme puoleemme ihmisiä, jotka haluavat saapua yhteyteen: samanhenkisten ihmisten kanssa jakamisen voima, yhteinen tila ja paikka tulla nähdyksi ja kuulluksi on asia, joka parantaa, hoivaa ja hellii tarpeitamme.

 

liike

Tilamme on jatkuva ateljee, jossa pysähtyessäsi kehoosi omalla matolla saat aistia myös kuvan tuomasta visuaalisesta kokemusmaailmasta. Haluamme tarjota mahdollisuuden oman taiteen näkyväksi tekemiselle ja olla kanavan avaaja, jota kautta ihmisten tietoisuus syvyyteen avautuu. Visiomme on luoda tilaamme koskettava kattaus eri toimijoiden tapahtumia, työpajoja ja retriittejä - haluamme liikuttaa ja liikuttua yhdessä ihmisten kanssa.

 

olemme

Me elämme somassa, somaattisuudessa, jossa keho, mieli ja sielu tanssivat yhteistä tanssiaan. Me haluamme elää, luoda ja olla elossa. Aistia, kokea, hengittää, liikkua, nauraa, itkeä, kokea ja tuntea. 

bottom of page